OM FESTIVALEN

KÆRE ALLESAMMEN!

SELVFØLGELIG rammer Copenhagen Metal Fest atter i år Amagerbio-matriklen til September!

MEN dette år er noget særligt for os, da vi runder vores 5-ÅRS JUBILÆUM!! Derfor har vi også lidt ekstra godter med oppe i ærmet i år, som en lille tak for jeres støtte og medvirken til at hjælpe os med at udvikle DK’s fedeste og rareste metalfestival! Vi udvider simpelthen festivalen med yderligere 4 bands og runder altså op til 28 bands i alt i år – PLUS vi smider en HEL DAG mere på programmet! Det betyder i praksis at vi starter festivalen op med en særlig TEMA-DAG allerede om TORSDAGEN d. 12 September, hvor vi så smider 4 genre specifikke bands på ZeBu-scenen – hvilken genre og hvilke bands vi lægger ud med i år, holder vi dog på lidt endnu.

DERUDOVER har vi også en stor BAND OVERRASKELSE, som vi næsten ikke kan vente med at fortælle jer, men indtil videre må I altså nøjes med at gætte på hvad det kan være. Alt vi er parate til at sige lige nu, er at det bliver et absolut unikt et af slagsen, som KUN vil kunne opleves på COPENHAGEN METAL FEST 2024! 

Og så fortsætter vi naturligvis ufortrødent med at favne så bredt som overhovedet muligt, så ingen subgenrer overses, og fokus vil som altid være udelukkende på danske artister. Vi offentliggør årets endelige line-up, løbende over de næste par måneder. Den store overraskelse, håber vi dog at kunne afsløre indenfor kort tid. Så hold godt øje med Facebook og Instagram!

Vi kører som altid med tre scener på samme matrikel: ZeBu, Beta og naturligvis Amager Bio. Og når man ikke nyder den fantastiske musik, vil der være underholdning på festivalpladsen, mulighed for at socialisere med venner og bekendte, nyde den gode mad fra en af madboderne eller måske møde nogle af musikerne.

Det bliver smukt, det bliver vildt og ikke mindst bliver det enormt hyggeligt at se jer alle sammen igen til lækker dansk metal musik fra øverste hylde!

Torsdag d. 12 September  – TEMA-DAG (4 bands – ZeBu-scenen)

Fredag d. 13 + Lørdag d. 14 September  –  FULDE FESTIVALDAGE (24 bands – 3 scener)

– Hilsen Copenhagen Metal Fest