BLIV FRIVILLIG

Der er åbent for, at du kan tilmelde dig som frivillig til årets udgave af Copenhagen Metal Fest!

Alle frivillige får armbånd til hele festivalen, forplejning under vagten og 4 drikkebilletter. En vagt varer typisk 5-7 timer, afhængigt af området og arbejdspresset, selvom du selvfølgelig også er velkommen til at melde dig til mere, hvis du har den slags lyster.

Skriv til frivillig@copenhagenmetalfest.dk med det/de hold, du har interesse i, og gerne lidt om dig selv og eventuel erfaring med lignende opgaver – så finder vi en vagt til dig. Hvis du gerne vil stå med en makker, er der også rig mulighed for det. 

Du kan tilmelde dig til forskellige opgaver, som du kan læse mere om her

Billetsalg og entré:
Som frivillig i entré hjælper du med at checke folks billetter og give dem armbånd på og sælge evt. overskydende billetter til festivalen.

Garderobe:
Vi skal have folk til at hjælpe gæsterne af med deres tøj. Der vil blive flashet battleveste en masse her, og folk er altid glade. Der er både eftermiddags og aftenvagter, og det foregår indenfor i Amager Bios garderobe.

Gulvhold:
Vi skal have nogle til lige at køre en kost over gulvet og gøre klar til næste omgang, når der har været koncert. Der vil være rotation mellem de forskellige sale, vi har i brug.

Bartender i mobilbar:
Vi har 2 styks mobilbarer inde i Amager Bio Salen, 1 styk ved vores mindre scene i BørneKulturhuset, og endelig 1 ude på vores festivalplads. Her serveres fadøl til vores gæster, mens musikken spiller. Der bliver fart på, så hvis du har gode øl-skænke-hænder, så er det her det sner.

Bartender i BETA:
Her vil du slynge øl og drinks over disken i BETA og hjælpe med at rydde salen løbende.

Bartender i Jack D Bar:
Amager Bios bar oppe på 1. sal ved rygerbalkonen skal også bemandes. Her står man to mand, så er I et makkerpar, så ville det måske særligt være noget for jer. Det er en lille hyggelig bar, der er drinks der skal laves, og øl der skal skænkes. Smil og godt humør, og I er kørende.

Bartender i Store Bar:
Til sidst har vi hovedbaren i Amager Bio, hvor der virkelig sker noget. Der skal drikkevarer over baren, og folk skal hurtigt videre. Til gengæld skal der nok være masser af smil fra gæsterne og den helt gode stemning.

Opbygning:
Foregår fredag morgen og formiddag. Her hjælper du primært med at sætte selve pladsen op.

Nedpakning:
Foregår lørdag nat – så har du til gengæld fri, når al musikken spiller i løbet af weekenden. Her hjælper du med nedtagning af pladsen og diverse tømning og oprydning i bygningerne.

Kaffe- og popcornbod:
Udover de forskellige madboder på pladsen har vi også vores egen lille bod, hvor du vil sælge kaffe og popcorn til gæsterne.

Runner og oprydder:
Som runner står du til rådighed for store og små ting, der skal løses under festivalen. Du hjælper fx med at holde pladsen pæn og er der, hvis der er brug for nogle ekstra hænder til at løfte. Enkelte af vagterne kræver kørekort, så oplys gerne, hvis du ønsker at køre for os.

    Hvis du ellers brænder inde med nogle spørgsmål til holdene eller opgaverne, så tøv ikke med at skrive!